WhatsApp downloaden

WhatsApp is niet alleen de meest gebruikte app om te chatten, het is de meest gebruikte app voor Android en iOS. Mensen over de hele wereld gebruiken de app en er zijn vaak updates en veranderingen. Maar weinig gebruikers zijn echt bekend met all mogelijkheden die WhatsApp biedt. Mede daarom hebben wij deze website opgezet. Volg het laatste nieuws en leer hoe je alles uit de app haalt.

WhatsApp downloaden of een alternatief?

whatsapp downloadenNatuurlijk is WhatsApp niet de enige chat app.
Er zijn talloze app’s waarmee men kan chatten. In Azi├ź geven mensen over het algemeen de voorkeur aan Viber en in Rusland wordt Telegram meer gebruikt.

Maar in de rest van de wereld, waar mensen een smartphone tot hun beschikking hebben, is WhatsApp de meest geliefde manier om online met anderen in contact te blijven.

Wat de app zo ontzettend handig maakt is dat deze volledig gratis is.
Als je WhatsApp download en installeert, kan je via WiFi netwerken niet alleen gratis chatten maar ook bellen en zelfs videobellen met andere gebruikers.

Dat is telecombedrijven trouwens een doorn in het oog. Tien jaar geleden verdienden bedrijven zoals KPN, T-Mobile en Vodafone goud geld aan de vele SMS berichten die mensen naar elkaar verstuurde. Dat doen mensen nu nog maar zelden, WhatsApp is de gratis opvolger van SMS’en geworden. Zelfs MMS, de opvolger van SMS, komt niet eens in de buurt van de mogelijkheden die WhatsApp biedt.

WhatsApp op de PC of online?

Het is mogelijk om WhatApp op een smartphone of tablet te installeren. Wat niet veel mensen weten is dat de app ook op de PC werkt. Het is al enkele jaren mogelijk om de app te gebruiken op een ieder soort computer. Of je nou Windows, MAC, Linux, Solaris of zelfs BSD gebruikt, je kan de app gewoon gebruiken op je computer. Je hebt daarvoor maar 2 dingen nodig. Een browser en je moet een smartphone bij de hand hebben waarop de app geïnstalleerd is. Wil je weten hoe je de app kan gebruiken op je computer of tablet? Bekijk dan onze handleiding Whatsapp Web.

Steeds belangrijker en veel vernieuwingen

Bedrijven willen ook middels de app bereikbaar zijn. Het aantal gebruikers neemt toe en de eigenaar, Facebook is constant bezig met verbeteringen en updates. Er zitten in de nabije toekomst vele leuke en handige toevoegingen aan te komen die het nog veel makkelijker, leuker en veiliger maken om met vrienden, familie en kennissen te chatten.

WhatsApp downloaden
5 (100%) 3 votes
Titel
Whatsapp downloaden
Naam artikel
Whatsapp downloaden
Beschrijving
Whatsapp is de app voor iedereen die wilt chatten. Het is een gratis vervanger van SMS en MMS. Ondanks alternatieven zoals Telegram en Facebook messenger is het nog steeds de meest gebruikte app om contact te houden met vrienden, familie, collega's en andere kennissen.
Auteur
Uitgever
Dutch Unity
Logo